Náš příběh

Rok 2020 byl plný změn a rozhodnutí. My jsme se rozhodli začít připravovat autentické a tradiční čínské knedlíčky, které naši zákazníci ocení.

Teď ale k začátkům…

Než jsme na tom všem začali pracovat, položili jsme si otázku „Proč?“. Odpověď nebyla nikterak složitá. Knedlíčky Jiaozi nebo Baozi jsou prostě univerzální a hlavně chutné. Jsou zdravé, vydatné a dají se jíst kdykoliv během dne. Dalším důvodem je, že tyto knedlíčky si u nás ještě nezískaly pozornost, jakou si doopravdy zaslouží. A podle nás by měla být větší, než jakou má např. levný burger z fastfoodu.

V den, kdy jsme si řekli „Jdeme do toho“, můj kamarád Wenbin zrovna slavil narozeniny. No není to skvělá příležitost pustit se do něčeho nového? 🙂 Následně jsme uspořádali malou degustaci knedlíčků a pilovali jejich recept, abychom je přivedli co nejvíce k dokonalosti. Ochutnávali jsme různé náplně Jiaozi a Baozi. Dali jsme si záležet na co nejlepší kombinaci surovin, které odebíráme čerstvé od lokálních dodavatelů. I maso si meleme sami, abychom věděli, co jíme. Protože je v asijské kuchyni velmi často zvykem přidávat do jídel zvýrazňovač chuti glutamát wei-su, řekli jsme si (i navzdory jednoduchosti), že u našich knedlíčků dáme přednost přírodním alternativám. Chceme vyjít vstříc všem, kterým záleží na jejich zdraví.

Aby se knedlíčky snáz dostaly do podvědomí lidí. vytvořili jsme web Moje Knedlíčky, který slouží pro snazší uvedení knedlíčků na trh. Naší snahou je, aby byly natolik chutné, že je budou zákazníci objednávat pravidelně a v případě spokojenosti i doporučovat dál.

Naší vizí je, aby se – vedle vietnamských jídel jako Pho nebo japonských Sushi – i naše knedlíčky staly minimálně stejně oblíbenými.

Tak na co ještě čekáte? Přesvědčte se sami 🙂

Nyní si je můžete objednat na našem webu a osobně vyzvednout v centru Prahy na Florenci, nebo si je můžete nechat dovézt přes některou z našich partnerských rozvozových služeb.

Další knedlíčkoviny

O čínském čaji

Čaj je jednou z podstatných součástí života čínského lidu. Zvyk pít čaj se datuje do třetího tisíciletí před naším letopočtem. Většina čajů prochází ze dvou základních

Zobrazit článek »